KS-Auto Gruppen

Autolakkservice AS er ett av fire medlemmer i KS-Auto Gruppen.Autolakkservice AS er ett av fire medlemmer i KS-Auto Gruppen.

De tre andre er Karosseri Spesialisten, Bertram Auto-Kvikk og Kampen Antirustsenter.
Til sammen utgjør vi et fullverdig tilbud – reparasjon av alt på bilen, rustbehandling og lakkering.

Karosseri Spesialisten er flere ganger kåret til et av Norges beste skadeverksteder. Satsingen på kvalitet har også kvalifisert bedriften som Miljøfyrtårn. Det er lite gjennomtrekk av fagpersonell i bedriften, som også har drevet økonomisk lønnsomt i alle år. I dag er også Karosseri Spesialisten Oslos største frittstående verksted.
Sjekk hjemmesiden deres her.

Bertram Auto-Kvikk er merkeverksted for Ssangyong, men reparerer alle typer biler, og utfører også selvfølgelig EU-kontroll på din bil. Auto-Kvikk holder til i Nedre Kalbakkvei 90, og du finner hjemmesiden deres her.

Kampen Antirustsenter er en av Oslo’s ledende antirustverksteder og har spesialisert seg på Mercasolbehandling. Mercasol mot rust et utviklet i Sverige og tilpasset nordiske forhold. Kampen Antirust tilbyr rustbeskyttelse, rustbehandling og understellbenhadling. De holder til i Østre Aker vei 243 – under samme tak som oss og Karosseri Spesialisten. Se hjemmesiden deres her.


   Stikkord:
   Kategorier: Informasjon