Billakkering

Topp moderne lakkeringsverksted for bil på Grorud i Oslo.
– Alt innen billakkering!

Vi kan tilby et topp moderne billakkeringsverksted på Grorud i Oslo. Autolakk Service utfører alt innen tradisjonell billakkering for personbiler og varebiler. Vårt verksted tilfredstiller myndighetenes strenge krav til drift av billakkeringsverksted.

I lakkeringstilbudet inngår også lakkering etter Smart Repair-metoden – det sparer kundene for dyre hellakkeringer.

Lang erfaring og kun anerkjente leverandører

Våre billakkerere har lang erfaring med det meste innen lakkering og vi tilbyr det mest moderne utstyr fra markedsledende leverandører innen billakkering. Vi kan derfor tilby alt fra hellakkering av bil og helt ned til Smart Repair (Mikrolakk) for mindre lakkeringsskader på bilkarosseri.

Riktig valg av billakkerer er viktig for et godt resultat. Autolakk Service AS har vært ledende i Oslo på billakkering i mange år og er PPG sertifisert noe som sikrer deg den kvaliteten som du forventer.

Bestill time for lakkering

Vi har god kapasitet og tilbyr kort ventetid. Om du ønsker hellakkering eller kun mikrolakk, så bestill time for taksering og pris, eller kontakt oss for informasjon om våre tjenester i forbindelse med lakkering av bil og hva som er riktig metode for din lakkskade.

Se også vårt skadeverksted i Oslo for andre tjenester som vi tilbyr ved bilskade.

Alt innen billakkering

Ps; Lærlingeplass som billakkerer?

Autolakk Service AS og KS Auto Gruppen er alltid på utkikk etter gode medarbeidere og mener du at DU har det som trenges – pålitelighet, positivitet og villig til stadig å lære noe nytt – ja da er vi på jakt etter deg. Vi holder til i flotte og moderne lokaler på Grorud i Oslo. Send oss gjerne en kortfattet CV.